Ogilvy återuppväcks, ser Accenture, Deloitte och Capgemini som konkurrenter

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Högkonjunktur, det är lyftkranar i horisonten och varumärket Ogilvy dammas av på nytt. WPPs större byrågruppering Ogilvy har idag fått ett nytt syfte och ett en ny identitet. Men något är annorlunda denna gång. Nu ska bolaget inte ge sig på McCann, men istället en ny "byråvärld" där konkurrenterna stavas Accenture, Deloitte och Capgemini. Ogilvy, med 450 kontor i hela 120 länder och totalt 16 000 anställda, anser att varumärken är viktigare än någonsin i den...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon