Ökat medarbetarengagemang med Telenors nya intranät på Workplace by Facebook

In Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Telenor har sjösatt flera app- och digitalprojekt under det senaste året. Nu har man även hunnit utvärdera det nya Workplace by Facebook som Telenor introducerade för 35 000 medarbetare som nytt intranät under förra året.  Den nya interna kommunikationsplattformen på Workplace by Facebook ska ha förbättrat samarbetet och medarbetarengagemanget på flera sätt. Workplace används bland annat till att chatta, livestreama, skapa kampanjer och projektgrupper, lyfta fram medarbetare, som ledarskapsverktyg och som inspirationskälla i det dagliga arbetet....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon