Open Source gäller för framtidens CMS i molnet

In Featured, Gratis, Licens, Nyheter, Open source PHP, Sökmotor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

IT har en påverkan på miljön. Det är ingen överdrift. Det krävs en enorm datakraft med enorma tillhörande test- och deploymiljöer för att utveckla och driva all multimedia- och interaktivitet i dagens kapacitet- och trafiktunga webbtjänster. Serverparkerna växer med fotbollsplansmått varje månad. Då duger det inte med att behöva "sitta i knäet" på bolag som kräver fantasisummor och lång inställningstid för ökat licensbruk. En webbsida eller tjänst ska kunna integreras och få 1 miljon fler användare....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.