OpenID är här, fungerande Single-Sign-On

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Social Login / OpenID by edenstromLämna en kommentar

Pratar ni Single-Sign-On med kunden? Glöm inte den senaste utvecklingen inom OpenID 2.0. Dörrarna för OpenID har öppnats. Flera av världens största web2.0-sajter (som har gemensamt att de ofta befinner sig i ett beta stadium) erbjuder, eller jobbar med att erbjuda OpenID för att användarna ska nå deras tjänster. Detta eftersom jättarna tagit till sig standarden. Yahoo! erbjuder OpenID för hela sin redan utmärkta användarhantering. Google Blogger både erbjuder och konsumerar OpenID. Inloggningstjänsten börjar synas ute...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.