Öresundskraft börjar jobba mer insiktsdrivet, investerar i Data Talks CDP. Fler nya kunder

In CDP, DMP, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Öresundskraft AB väljer att börja jobba med kundprofilering och att skaffa ett CDP från svenska Data Talks. Behovet av ett mer moderniserat och förändrat arbetssätt inom hela organisationen ska ligga bakom datainsiktsinvesteringen. " - Vi ser CDP-plattformen som ett utmärkt verktyg när det gäller att ta nästa steg i vårt insiktsdrivna sätt att arbeta. Det ger nya möjligheter att kombinera data från olika källor som ligger till grund för vår kommunikation och kampanjer." Säger Jesper Mårtensson,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon