Orrefors förändras, bygger egen D2C headless e-handel. Överger Magento

In Adobe Commerce / Magento, Centra, E-handel, Nyheter, Omnikanal, PWA by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Orrefors varumärke ska just nu genomgå en större fysisk och digital förändring. En av de första åtgärderna ska vara en ökad egen kundnärvaro i form av en egen D2C e-handelskanal. Denna har byggt upp under de senaste kvartalen och har just släppts loss i ett samarbete tillsammans med Grebban e-handelskonsulter, Centra plattformen, Curamando transformationskonsulter och egna inhouseavdelningen New Wave Groups NWG-IT. Hälsar New Wave Group samt Orrefors Kosta Boda AB digitalt ansvarige Johan Lidenmark. Orrefors handlade...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon