Orrefors valde eBay Magento internationell e-handel

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Johan Bergkvist berättar att Webbhuset nu är klara med en release av produkten som snart går under namnet eBay Magento / X.Commerce. Releasen är för svenska glasstoltheten Orrefors. Ett projekt som MKSE.com tidigare skrev om då projektet ännu pågick.

Det blev en Magento-lösning med webbplatsuppbyggnad. Den består av två sajter, en för orrefors.se och en för orrefors.com. Som PSP används Dibs och DHL ansvarar för frakten i Sverige medan UPS tar hand om övriga världen. Sajten smyglanserades den 1 Juni men öppnade officiellt nu i veckan vid en presskonferens i Paris där även Karl Lagerfelds designarbete åt Orrefors avtäcktes.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Förändringar och besparingar inom e-handel/IT att vänta på Åhléns

Features då? Standard ”Like” knappar fick följa med, ingen social login, men Magento wishlist och scriptade ”visa fler produkter”. Dock laddade ”dela via e-post” vansinnigt slött i vissa webbläsare och PSP:erna var inte alls igång (!) när MKSE.com testade. Kunder fick helt enkelt återvända ”om ett tag” för att slutföra sin affär. Lär inte Lagerfelt eller New Wave Torsten Jansson uppskatta allt för mycket.

Gratis Vimeo används för webb-TV (laddtiderna på Vimeo är tyvärr inte tjänstens starka sida). Store locator finns, men är en kartbefriad lista som visas upp baserat på två dropdowns.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Vaimo stolta över nya Elon på Adobe Commerce och Black Friday siffror, köper printannonser

Leave a Comment