Osram köper in nytt globalt CMS

In e-Spirit, Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Belysningstillverkaren Osram har helt bytt ut sin gamla publiceringslösning för att använda en First Spirit e-Spirit CMS över alla webbplatser, inklusive nya Osram.se. Den nya webben ska i moderniseringen erbjuda individualiserad, personaliserat innehåll samt en bättre sökmotor. Men åter igen lyckas First Spirit med konststycket att göra Osram.se icke-mobilanpassad i ett q2 2016-projekt. Arithnea i München hade ansvar för att migrera allt befintligt innehåll till det nya Firstspirit systemet och koppla ihop det med en rad olika...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment