e-Spirit CMS säljs till USA, kundbasen fördubblad över en natt

In e-Spirit, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Tyska e-Spirit CMS med viss svensk, historisk kundrepresentation får nya ägare i Denvers CMS-stolthet Crownpeak. e-Spirit har fokuserat mer på CX och en egen personaliserande, digital experience produkt de senaste åren. Det genom att utveckla egna SaaS-baserade erbjudandet FirstSpirit Digital Experience Platform. En tänkbar anledning är att Crownpeak vill komma in i Europa och Norden genom att köpa upp e-Spirit Inc. kundbas och lokaliseringar. Att antalet kunder [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]direkt fördubblas.

” – Genom vårt förvärv av e-Spirit gör vi det möjligt för fler företag runt om i världen att driva meningsfulla, autentiska kundinteraktioner. Detta fördubblar också Crownpeaks kundbas, vilket ger oss fler möjligheter att omvandla leverans av digital upplevelse på 1-till-1-nivå och i större skala. Med vårt begåvade och utökade team, ledande teknik och växande partnerkanal ser vi fram emot att hjälpa fler företag att gå snabbare och skapa fler. ”

säger Ravi Kumaraswami, VD på Crownpeak. Crownpeak har sedan tidigare även kontor i London. e-Spirit vann 2016 L’Oréal och Osram samma år. Geberit stod på kundlistan 2014, och svenska Trelleborg samt tyska MAN Trucks år 2013. Media Markt var en kund året innan. Annars har det varit tyst om Firstspirit.

[/ppp_patron_only]