Parks and Resorts nya digitalsatsningar förutsäger hur besökarna ska agera

In Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rebel & Bird har tagit fram den första lösningen ibland de nya åtagandena för Parks and Resorts och varumärken som Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Det blev för Vildmarkshotellet som går live på en ny webbplats i Contentful. Uppdraget vann de i somras. Lösningen kallas skalbar och lätt att accelerera och att bygga vidare på för framtidens behov. Aktuell data om hur besökare rör sig på webbplatsen hämtas in med hjälp av Guess.js. Sajten ska använda den informationen för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon