Parks and Resorts nya digitalsatsningar förutsäger hur besökarna ska agera

In Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by Martin Edenström

Rebel & Bird har tagit fram den första lösningen ibland de nya åtagandena för Parks and Resorts och varumärken som Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Det blev för Vildmarkshotellet som går live på en ny webbplats i Contentful. Uppdraget vann de i somras.

Lösningen kallas skalbar och lätt att accelerera och att bygga vidare på för framtidens behov. Aktuell data om hur besökare rör sig på webbplatsen hämtas in med hjälp av Guess.js. Sajten ska använda den informationen för att avgöra om den ska förinladda sidor som besökaren eventuellt kommer gå vidare till. För prestanda.

Fler artiklar om ämnet:  Yoga Girl hittade "Product Market Fit" med ny Contentful och Shopify plattform

Syftet är att stärka relationen till besökarna, öka kundnyttan och förenkla för besökaren före, under och efter upplevelsen i någon av deras nöjesparker och hotell. Den digitala satsningen innefattar allt ifrån nya hemsidor till att förstärka den fysiska upplevelsen på nöjesparkerna med digitala komponenter.

“– Strukturen på nya webbplatsen känns helt självklar och proffsigt gjord, tydlig och enkel men ändå modern. Precis vad vi vill uppnå.”

Säger Johanna Kjellser, Digitalansvarig på Parks and Resorts.

“– Valet av Contentful och Gatsby känns bra utifrån vår strategi att bygga vår nya digitala plattform på komponenter som är bäst på sin respektive funktion.”

Fyller Niklas Wikman, projektledare Parks and Resorts på.

Fler artiklar om ämnet:  Contentful tar prestigekund i nya Hyundai.se, så decouplar de

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss