Parks and Resorts nya digitalsatsningar förutsäger hur besökarna ska agera

In Contentful, CXM, Headless / Decoupled CMS, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Rebel & Bird har tagit fram den första lösningen ibland de nya åtagandena för Parks and Resorts och varumärken som Gröna Lund, Kolmården, Furuvik och Skara Sommarland. Det blev för Vildmarkshotellet som går live på en ny webbplats i Contentful. Uppdraget vann de i somras.

Lösningen kallas skalbar och lätt att accelerera och att bygga vidare på för framtidens behov. Aktuell data om hur besökare rör sig på webbplatsen hämtas in med hjälp av Guess.js. Sajten ska använda den informationen för att avgöra om den ska förinladda sidor som besökaren eventuellt kommer gå vidare till. För prestanda.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Miljardbolaget marknadsför sig via Gartner Peer Insights, 206 recensenter har bl a fått presentkort på 200 SEK

Syftet är att stärka relationen till besökarna, öka kundnyttan och förenkla för besökaren före, under och efter upplevelsen i någon av deras nöjesparker och hotell. Den digitala satsningen innefattar allt ifrån nya hemsidor till att förstärka den fysiska upplevelsen på nöjesparkerna med digitala komponenter.

”– Strukturen på nya webbplatsen känns helt självklar och proffsigt gjord, tydlig och enkel men ändå modern. Precis vad vi vill uppnå.”

Säger Johanna Kjellser, Digitalansvarig på Parks and Resorts.

”– Valet av Contentful och Gatsby känns bra utifrån vår strategi att bygga vår nya digitala plattform på komponenter som är bäst på sin respektive funktion.”

Fyller Niklas Wikman, projektledare Parks and Resorts på.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Onoterade Martech-bolag donerar vilt för att få synas på Nasdaq-storskärmen

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss