Påven ville ha Accenture Interactive för Vatikanens digitala kommunikation mot 2,1md

In Adobe AEM, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Accenture Interactive har tagit ett heligt, nytt uppdrag under början av året. Det är självaste Vatikanstaten, med påve Francis som valt Accenture som ny global Experience Agency för Vatikanens all kommunikation med de 2,1 miljarder medlemmarna som finns spridda över hela världen. Affären sköttes av Vatikanens "Ministry of Communications" och ska ha landat hos Accenture utan någon regelrätt upphandling. Enligt bolaget vände sig Vatikanen direkt till sin nya leverantör och har därefter har de förhandlat detaljer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon