Photoshoppandets död, design automatiskt till kundupplevelseanpassad webb

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Adobe har efter 4 år inom CMS-världen lärt sig att det är en högst snabbrörlig bransch där man ständigt måste visa upp nya egenskaper och funktioner, features för att behålla sin position som innovativt ledande och värda licenspengen. Och med svitprodukter som Photoshop som integreras allt tightare är det rätt lätt att slå konkurrenterna på fingrarna.Vad är då det senaste Adobe har gjort? De säger sig knäckt nöten med PSD-filer (Photoshop-dokument som ska överföras till HTML) till...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment