Picky Living släpper AI-bot som designar IKEA-kök

In AI, ChatGPT, Machine Learning, CXM, Nyheter, Open source PHP, Övriga / Custom CMS by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Picky Living, som tar fram specialluckor till kök, garderober och andra typer av IKEA-möbler, har köpt in en ny AI-lösning för design av kök.

Detta tillsammans med det svenska AI-företaget Norna som kallar lösningen den första AI-baserade köksdesignern. Kunder kan nu i realtid bygga ett fotorealistiskt kök i Picky Livings online-butik. Det hela ska baseras på artificiell intelligens utifrån personliga preferenser och löpande globala trender inom köksinredning.

” – Vi har under de senaste åren haft som strategi att ligga i framkant när det gäller den digitala utvecklingen och upplevelsen. Att ligga i framkant när det gäller AI har varit självklart .. Lösningen kommer att bredda våra kunders medvetande om alla de fantastiska produktkombinationer som vi erbjuder, samt uppmuntra folk att kliva utanför den komfortzon som ett vitt eller grått kök vanligen erbjuder.”

Säger Picky Livings VD och medgrundare Henrik Haij. Pickyliving.se är en PHP och Vue.js custom e-handel.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så blir InRiver PIMs nya integrerade ChatGTP stöd

Norna AI jobbar främst med tjänsterna Image Recognition (den mest klassiskt förekommande AI-tjänsten på MKSE.com), tagga upp större produktkataloger med AI och AI/Big Data stöd för att skräddarsy en online storefront för individuella kunder med automatisk personalisering.

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  McKinsey börjar sälja Salesforce och LLM samt genAI i "BYOL-format"
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss