Polopoly tar Escenic-kunder i Norge

In Escenic, Nyheter, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Framgångar för svenska Polopoly och moderbolaget Atex. Lokaltidningssajten Budstikka.no i Asker och Baerum har efter ett koncernbeslut gått från lokala alternativet Escenic som sajten legat på under 2000-talet. Istället valdes en ny Polopoly installation. Läser du MKSE.com i din vardag? Stöd mig gärna med en röst i YABA 2010! Även Drammens Tidende har gått över till Polopoly. DT.no är redan på plats (smidig övergång enligt migrationsteamet) och de övriga CMS-bytena ska rullas ut under februari månad....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.