Prata med årets SR julkalender i Google Home Voice

In Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SR berättar att de i samband med årets julkalender har lanserat styrning och innehåll genom Google Home. Om en lyssnade bara säger "Hey Google, Prata med Julkalendern" så tas denna direkt in i familjeäventyret Glimmerdalen för årets julberättelse. Tomas Granryds innovationsteam står bakom utvecklingen i Dialogflow etc. Googles svenska VD Anna Wikland skriver hon tycker det är: " - Roligt att se de användningsområden som interaktiv röststyrning öppnar upp för." Med hjälp av rösten kan familjemedlemmar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon