Projekt inom Online Marketing och CXM dröjer, Apsis vill accelerera med akademi

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apsis har paketerat förvärven Innometrics och Prospecteye. Nu återstår steget att utbilda kunder och prospekt om de nya produkternas förträfflighet. Det genom en ny satsning på ”APSIS Academy” i vinter.

Långsiktiga målet är att tillföra ”digitala spetskompetens” inom svenska företag. Främst framtida och nuvarande beställare ska se helheten, våga satsa mer på att onlineutveckla den egna marknadsföringen samt känna de kan inleda ”hanterbara” projekt inom området. Det vill säga att försöka undvika de senaste årens mastodontvarianter som aldrig kommer till skott (här är en artikel om detta från januari 2016).

För att driva och utveckla APSIS Academy har Bernhard Steiner rekryterats från lundabolaget Qlik. Den nya satsningen innebär att totalt tre personer kommer arbeta på heltid med APSIS Academy.

0st
större förvärv har bolaget gjort på sistone

” – Vi ska bli Nordens bästa arbetsplats för den som vill arbeta med avancerad digital marknadsföring. Oavsett om det gäller övergripande strategi, teknik, design eller försäljning. Initialt ska vår Academy vara en resurs för alla anställda på APSIS. I ett nästa steg kommer erbjuda samma utbildningar till våra kunder”

Säger Anders Frankel, VD på APSIS i ett brev till MKSE.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Naturvårdsverket tar in ny webbyrå, bygger på WordPress och Apsis

Leave a Comment