Projekt inom Online Marketing och CXM dröjer, Apsis vill accelerera med akademi

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Apsis har paketerat förvärven Innometrics och Prospecteye. Nu återstår steget att utbilda kunder och prospekt om de nya produkternas förträfflighet. Det genom en ny satsning på "APSIS Academy" i vinter.Långsiktiga målet är att tillföra "digitala spetskompetens" inom svenska företag. Främst framtida och nuvarande beställare ska se helheten, våga satsa mer på att onlineutveckla den egna marknadsföringen samt känna de kan inleda "hanterbara" projekt inom området. Det vill säga att försöka undvika de senaste årens mastodontvarianter som aldrig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment