Qstar handlar upp Consid som ny digital partner

In Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har vunnit ett uppdrag på den privata sidan, det är bensinbolaget Qstar som handlat upp ny lösning för intern kommunikation. Consid kommer att bistå Qstar och främst dotterbolaget Swea Energi (jobbar med eldningsolja, diesel, smörjmedel och pellets) med utveckling av ett nytt intranät. Arbetet ska initieras med workshops för att identifiera de behov som efterfrågas, vilka kommer ligga till grund för utvecklingsprocessen. I januari inleds processen. Sweaenergi.se är en osäkrad, äldre WordPress CMS lösning och Qstar.se...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon