Qstar handlar upp Consid som ny digital partner

In Intranät, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Consid har vunnit ett uppdrag på den privata sidan, det är bensinbolaget Qstar som handlat upp ny lösning för intern kommunikation. Consid kommer att bistå Qstar och främst dotterbolaget Swea Energi (jobbar med eldningsolja, diesel, smörjmedel och pellets) med utveckling av ett nytt intranät. Arbetet ska initieras med workshops för att identifiera de behov som efterfrågas, vilka kommer ligga till grund för utvecklingsprocessen. I januari inleds processen.

Sweaenergi.se är en osäkrad, äldre WordPress CMS lösning och Qstar.se använder PHP och UIKit. Consid konsulterar på bl a SiteVision och Episerver inom intranät.

”– Att vara två juridiska bolag med en gemensam organisation är en utmaning, inte minst när det gäller internkommunikationen. Med lokala säljkontor över Sverige och ett gemensamt huvudkontor i Norrköping är information och kommunikation mycket viktiga faktorer.”

Säger Anna Drake, kommunikationsansvarig på Qstar. Sofia Lundqvist, kundansvarig på Consid, ser fram emot att:

”– Jag är övertygad om att vi tillsammans kommer skapa ett verktyg som underlättar och effektiviserar internkommunikationen och som gör de digitala tillgångarna mer tillgängliga.”

Beställarstöd inom e-handel och CX

MKSE.com har data och kunskap från över 15 000 svenska upphandlingar och plattformsval. Fatta rätt beslut. Gör som SJ, Avanza, KI och Telia Company. Anlita en expert inom området. Kontakta oss idag.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Thule handlar upp Salesforce av Wipro för realtids-support och kund-trackning
⬇ Fyll i formuläret nedan eller klicka för att e-posta oss