Ralph Laurens e-handel ska spara in 3 mdr, bommar flagship store

In Nyheter, Salesforce, Salesforce Commerce Cloud by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Ralph Lauren måste stänga fler butiker och spara in på all typ av fysisk handel. Efter förra sommaren berättade modejätten vid sin investerardag att bolaget måste spara in på hela 1,82 mdr SEK i sin digitala transformation. Nu visar det sig att det inte räcker. Ralph Lauren måste spara in ytterligare 1,15 mdr SEK, vilket ska hämtas genom att t ex den klassiska flagship-butiken på 711 Fifth Avenue i New York City stänger ned. Det visar sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon