Re-designad Nyheter24 tar till nya grepp

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

Nu är frontend-arbetet klart på nya Nyheter24. Och den re-designade Escenic-releasen är faktiskt något att ta en extra titt på. Som vi kunnat se i tidigare previewer MKSE.com kommit över så är tabloidutseendet påtagligt. Nyheter24 satsar vidare på många och stora artikelbilder. Men nu är designen anpassad därefter. Det finns åsiktssmileys (mini-poll) samt semitransperenta artikelrubriker i rött/vitt ovanför bilden. Det fungerar faktiskt väldigt bra. Speciellt om Nyheter24's marknadsdata att onlinenyhetsläsare vill ha många bilder visar sig...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.