Reco iPhone app vill FourSquare-checka in

In Google Maps, iPhone, Java, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström10 Comments

Update: Svenska omdömessajten Reco.se (byggd på javabaserade LGPL frameworket Seam) har, efter viss försening, släppt sin första iPhone app till betatestare. MKSE.com var ibland de inbjudna. App'en väntas Cupertino-godkännas inom kort. Den bygger på Reco.se-omdömesdatan, presenterad på en Google Map och givetvis med fokus på att lista reco'ade företag i din geografiska närhet. Det finns nu även check-in på varje plats, som dominanten Foursquare misslyckats med att trademarka tidigare... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

 1. Nu funkar inte check-in på beta-app’en, men varför inte sno hela det framgångsrika tävlingsmomentet Reco? (om ni inte redan gjort det). Det är ju hela 4SQ.
  Och när ni ändå är på gång skulle det inte vara fel att generera fler recos (som verkligen behövs) genom kampanjer där killar/tjejer på lokala skolor agerar drivers (mot någon typ av bete á la ”Special nearby”)? Just nu känns det som de bloggande, twittrande webb-early adopters står för 75% av alla recos. Denna grupp i all ära, men killarna och tjejerna på ett antal lokala gymnaiser knapprar hårdare på sina telefoner och fikar/käkar på fler ställen…

 2. Pingback: Dagens länkar från Löwenhamn – 12 October, 2010 | Henrik Löwenhamn

 3. Pingback: Dagens pressklipp och länkar – October 12, 2010 | GTF-bloggen

 4. Pingback: Tweets that mention Reco iPhone app vill FourSquare-checka in | Might Know Something Else -- Topsy.com

 5. Vill gärna testa Recos app, men är den släppt eller inte i App Store? Framgår inte riktigt här.
  Och svenskarna verkar inte så intresserade av Foursquare, Gowalla är ju fortfarande mycket större här. ”På väg ut”?

 6. Martin,

  ”sömniga” Cint.se har inte tagit in 92 msek i riskkapital, däremot har dess moderbolag (Cint.com) gjort det (och de sysslar med något helt annat och har inget med lokaliseringstjänster att göra).

  Mvh/Bo Mattsson/Cint

 7. Njae, fick intrycket att den var släppt i Apple Store. Men nu när du uppdaterade så… :)

Leave a Comment