Redbull.se live på Oracle WebCenter Sites CXM

In CXM, Facebook Open Graph, Java, Nyheter, Oracle WebCenter Sites by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Redbull.se har just släppts på en koncerngemensamt framtagen java CXM-lösning via ett projekt från Österrike.

CMS/CXM-lösningen som handlats upp av energidrycksföretaget är en Oracle WebCenter Sites (tidigare Fatwire/Endeca etc. som inte haft någon representation i Sverige).

Det är en ”satellitsajt” som till 90% bygger på mallförlagor av relativt nya Redbull.com.

redbull oracle

Sajten satsar på en interaktiv carousel med grafiska previews, en ”mest klickade idag”-lista, sök och en renodlad webb-TV sektion. Löpet innehåller en facebook share, kommentarer (utan registreringskrav, enbart CAPTCHA) och tillhörande videoklipp (via en Brightcove) till varje artikel.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Red Bull Racings Oracle Cloud CX lojalitetsprogram och molnsatsning del av F1-framgångar

Med dagens mått har det gjorts minst sagt enkelt att interagera snabbt och anonymt (registreringsfritt) med den nya sajten.

Destå mer pinsamt då, speciellt för ett omtyckt företag som Red bull, är att besöksinteraktiviteten några veckor efter lansering är noll, vilket den nya sajten rent av skriker ut då obefintliga kommentarer och shares synts utåt.

Här måste Red Bull och Oracle jobba hårdare.

Leave a Comment