Rikstrafiken.se och intranätuppdrag till Publech

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by edenstrom2 Comments

Publech, som bl a AMS.se ligger på (ett tag till, byte till annat svenskt java-CMS pågår efter stor upphandling i våras), tar fortfarande en del skalper. I sommar har Rikstrafiken lanserat sin nya webbplats.

Nya design och struktur finns på plats. Publechkunder från 2008 återfinns främst inom intranät. Där hjälper Publech Stockholms universitet, Institutet för Näringslivsforsknings samt SVT. SVT’s intranät använder dock inte Publech. Östersunds kommun är en annan ny kund.

Ägarbolaget Ntech har 11 år på nacken och ökade just årliga omsättningen från 10 till 12 Mkr. Nu räcker inte egna produkten till, företaget satsar även på Sharepoint.

Kommentarer

  1. Kul att se att du skriver om vårt företag på din blogg som jag brukar följa. Jag vill inte på något sätt skriva dig på näsan, men Stockholms universitet använder sig inte av Publech – däremot har vi flera andra uppdrag hos dem.

  2. Kul att se att du skriver om vårt företag på din blogg som jag brukar följa. Jag vill inte på något sätt skriva dig på näsan, men Stockholms universitet använder sig inte av Publech – däremot har vi flera andra uppdrag hos dem.

Leave a Comment