Intranät, ntech, publech Intranät, Nyheter, Offentlig sektor

Rikstrafiken.se och intranätuppdrag till Publech

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by edenstrom2 Comments

Publech, som bl a AMS.se ligger på (ett tag till, byte till annat svenskt java-CMS pågår efter stor upphandling i våras), tar fortfarande en del skalper. I sommar har Rikstrafiken lanserat sin nya webbplats. Nya design och struktur finns på plats. Publechkunder från 2008 återfinns främst inom intranät. Där hjälper Publech Stockholms universitet, Institutet för Näringslivsforsknings samt SVT. SVT's intranät använder dock inte Publech. Östersunds kommun är en annan ny kund. Ägarbolaget Ntech har 11 år...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att se att du skriver om vårt företag på din blogg som jag brukar följa. Jag vill inte på något sätt skriva dig på näsan, men Stockholms universitet använder sig inte av Publech – däremot har vi flera andra uppdrag hos dem.

  2. Kul att se att du skriver om vårt företag på din blogg som jag brukar följa. Jag vill inte på något sätt skriva dig på näsan, men Stockholms universitet använder sig inte av Publech – däremot har vi flera andra uppdrag hos dem.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.