Rikstrafiken.se och intranätuppdrag till Publech

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by edenstrom2 Comments

Publech, som bl a AMS.se ligger på (ett tag till, byte till annat svenskt java-CMS pågår efter stor upphandling i våras), tar fortfarande en del skalper. I sommar har Rikstrafiken lanserat sin nya webbplats. Nya design och struktur finns på plats. Publechkunder från 2008 återfinns främst inom intranät. Där hjälper Publech Stockholms universitet, Institutet för Näringslivsforsknings samt SVT. SVT's intranät använder dock inte Publech. Östersunds kommun är en annan ny kund. Ägarbolaget Ntech har 11 år...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att se att du skriver om vårt företag på din blogg som jag brukar följa. Jag vill inte på något sätt skriva dig på näsan, men Stockholms universitet använder sig inte av Publech – däremot har vi flera andra uppdrag hos dem.

  2. Kul att se att du skriver om vårt företag på din blogg som jag brukar följa. Jag vill inte på något sätt skriva dig på näsan, men Stockholms universitet använder sig inte av Publech – däremot har vi flera andra uppdrag hos dem.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.