Rituals Cosmetics nytt Adobe e-handelskundcase, Design Ops-anställda måste kunna Salesforce

In Adobe AEM, E-handel, Java, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Framgångsrika Rituals Cosmetics kör en Salesforce Commerce Cloud för sin digitala upplevelse- och e-handelshantering sedan början av 2021. Ett omfattande pandemiprojekt vi skrev om förra året som visat sig framgångsrikt för att gruppen ska fortsätta driva onlinebaserad handel och varumärkeskännedom.

Men säg de koncerner som är en plattformstillverkare helt trogen, inte Rituals i alla fall. De är även en ny, större prestigekund 2022 för Adobe Commerce och Adobe Experience i Norden och Europa. Rituals ska tala på och synas inom sektionen ”Content & Commerce” när Adobe pratar e-handelskundcase vid egna onlinebaserade event senare i år.

Vi har mer på samma ämne:  HubSpot femdubblar sitt värde, når 100 000 betalande CRM-kunder

Rituals Head of User Experience Design Sandra Karis från Holland står på scenen för att gå igenom ”content innovation”, omnichannel journeys, personlig upplevelsehantering samt kontroll på Adobe. Om hur företaget jobbar med ”insights” som erhålls genom AEM-delplattformen. Hon leder ett team av runt tolv egn Service-, User Experience- och Digital Designers. De kallas ”Rituals Digital Design & Design Ops” och har som grundkrav för att anställas (!) att man har gedigen erfarenhet inom Salesforce (Service[ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”] Cloud) och SFDC biosfären. Inom minst då egna Design Ops teamet baserar sitt arbete med olika typer av kundresor helt på Service Clouds flöden.

Vi har mer på samma ämne:  Vissa förändringar i Gartner Digital Experience Platforms 2022

Rituals köpte in en Demandware / Salesforce e-handelslösning redan 2013. Danskarna använder även Salesforce Service Cloud och Salesforce Audience Studio. Det ska handla om den mer kreativt contentbaserade delen av Rituals innehåll som styrs av Adobe produkter. Det framgår inte exakt av Adobe vilka produkter det är eller hur de passats ihop med Salesforce miljöerna.

[/ppp_patron_only]