Rituals Cosmetics nytt Adobe e-handelskundcase, Design Ops-anställda måste kunna Salesforce

In Adobe AEM, E-handel, Java, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Framgångsrika Rituals Cosmetics kör en Salesforce Commerce Cloud för sin digitala upplevelse- och e-handelshantering sedan början av 2021. Ett omfattande pandemiprojekt vi skrev om förra året som visat sig framgångsrikt för att gruppen ska fortsätta driva onlinebaserad handel och varumärkeskännedom.

Men säg de koncerner som är en plattformstillverkare helt trogen, inte Rituals i alla fall. De är även en ny, större prestigekund 2022 för Adobe Commerce och Adobe Experience i Norden och Europa. Rituals ska tala på och synas inom sektionen ”Content & Commerce” när Adobe pratar e-handelskundcase vid egna onlinebaserade event senare i år.

Rituals Head of User Experience Design Sandra Karis från Holland står på scenen för att gå igenom ”content innovation”, omnichannel journeys, personlig upplevelsehantering samt kontroll på Adobe. Om hur företaget jobbar med ”insights” som erhålls genom AEM-delplattformen. Hon leder ett team av runt tolv egn Service-, User Experience- och Digital Designers. De kallas ”Rituals Digital Design & Design Ops” och har som grundkrav för att anställas (!) att man har gedigen erfarenhet inom Salesforce (ServiceDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Bästa valet inom e-handel 2023, enligt Gartner. Skönhetsbolag ny på listan


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon