Roxtec transformeras digitalt i samarbete med Söderhavet och Creuna, använder Marketo

In Adobe Marketo, CXM, Nyheter, Online Marketing, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Creuna berättar att de har ett nytt ”digitalt transformations-uppdrag” för kunden Roxtec. Ett mindre känt, men ändå globalt industriföretag inom tätningslösningar för kablar och rör som letar efter sin roll i framtiden.

Roxtecs digitala transformation bestod av ett arbete med att stötta en förändrad organisation, skapa en effektivare säljprocess och nya möjligheter att nå kunder.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Systembolaget uppdaterar ViNet och Employee Experience för 6000 anställda, bygger dashboard

Teamet ska ha utarbetat en digital strategi (baserad på djupintervjuer), tagit fram en konkret handlingsplan för både den interna organisationen och samt sett över aktiviteter ut mot marknaden. Till det kom tekniska rekommendationer och val.

Den nya webbplatsen är inte utrullad på svenska roxtec.se eller i Sverige ännu, men återfinns på https://beta.roxtec.com/. Episerver-lösningen har utökats med visst online marketing stöd och spårning via en Marketo och det finns prestandaboost från New Relic, GTM och Cloudflare.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Hypoteket och Schibsted får ny UX, UI och ID signerad Söderhavet

Creuna och Roxtec fortsätter nu att tillsammans utveckla och optimera siten samt att göra verklighet av fler initiativ ur handlingsplanen för att fortsätta sin digitala transformering.

Söderhavet står bakom en ny grafisk manual, Creuna ska varit ansvariga för ny ID och digital form.

Leave a Comment