Roxtec transformeras digitalt i samarbete med Söderhavet och Creuna, använder Marketo

In Adobe Marketo, CXM, Episerver, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Creuna berättar att de har ett nytt “digitalt transformations-uppdrag” för kunden Roxtec. Ett mindre känt, men ändå globalt industriföretag inom tätningslösningar för kablar och rör som letar efter sin roll i framtiden.

Roxtecs digitala transformation bestod av ett arbete med att stötta en förändrad organisation, skapa en effektivare säljprocess och nya möjligheter att nå kunder.

Teamet ska ha utarbetat en digital strategi (baserad på djupintervjuer), tagit fram en konkret handlingsplan för både den interna organisationen och samt sett över aktiviteter ut mot marknaden. Till det kom tekniska rekommendationer och val.

Den nya webbplatsen är inte utrullad på svenska roxtec.se eller i Sverige ännu, men återfinns påVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.