Ryska och Ukrainska webb-, martech och e-handelsleverantörer aktiva i Sverige

In Adobe Commerce / Magento, E-handel, Nyheter, Offshore development, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Nexer och Tietoevry ska tillsammans säkra eller flytta ut runt 3200 egna anställda i Ukraina. På MKSE.com stöter vi sällan på leverantörer verksamma från landet med t ex svenska CX- och martech offshoreleveranser.

Historiskt har vi enbart köpt in t ex Adobe Magento kompetens från landet. Tele2 Comviq valde att göra det när de initierade sina gamla Magento-projekt en gång i tiden och fortsatte jobba med ukrainsk e-handelskompetens flera år därefter. För en väldigt uppjackad timdebitering enligt uppgift. Ukrainarna snabbt förstod sitt värde inom mer komplexa API-relaterade Magentoprojekt för den svenska, rika teleoperatören.

Då finns det betydligt fler ryska offshore-leveranser och leverantörer som passerat Sverige för säljmöten samt för att sätta upp mindre representationskontor. Sverigeaktiva ryska CX-, martech och IT-projektsleverantörer vi behandlat på sistone på MKSE.com är t ex den en gång i tiden helt världsledande First Line. Som specialiserade sig på Episerver / Optimizely och var bland de med flest certifierade i världen för bara några år sedan. Dessutom har t exDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Fasticon bygger om för ökad CTA och SEO-scoring


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon