Så blev nya SvD.se på Escenic

In Escenic, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Nya, total re-designade Svenska Dagbladet SvD.se på Escenic (med .svd-sidändelser istället för .ece) har släppts. Och det är en nästan lika nyskapande historia som när Nyheter24.se relanserades eller när redesignade SydSvenskan.se såg dagens ljus. Det finns fler artikelbilder, samlade i fadade bildvisare med pilrotation (fungerar med tangentbordet) och länksamlingar på startsidan till toppartiklar. Sajten har breddats något och designas i sin helhet extremt likt den tryckta tidningen. Som MKSE.com berättade innan lansering testar SvD något nytt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Helheten är riktigt snygg. Det går snabbt och enkelt att navigera runt. Hittills verkar det fungera bra med de egna teckensnitten. Till skillnad mot sydsvenskan känns placeringen av allting naturligt och ordentligt framarbetat. Skulle dock hemskt gärna se att bilderna i artiklarna var större och bredare, kanske med artikelns sidokolumn under bilden, som på dn. Sen att toppbannern är absolut är inte ok alls. Hör ni det svd? Låt oss scrolla bort det där odjuret som äter upp alla små skärmar.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.