Så förändrade SapientRazorfish och McKinsey den 250 år gamla banken i grunden

In Adobe AEM, Analys / Statistik, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Under Adobe Summit i London berättar Lloyds Bank, med verksamhet i Sverige, om den digitala transformation de inledde tillsammans med SapientRazorfish och McKinsey för några år sedan. De vill helt och hållet göra om sin verksamhet, enligt representanter från banken och SapientRazorfish.Målet var att den 250 år gamla banken istället för att fokusera på P&L istället helt forma alla insatser baserat på kundresor. Kundresorna utgick helt från 10 till 15 saker som är mest attraktiva för vad en bankkund idag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.