Så håller Salesforce löftet om demokratisering och då kommer Salesforce skrapan till Stockholm

In CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Efter nya förvärv mer eller mindre varannan vecka växande produkt- och erbjudandefloran från Salesforce i stadig takt. Men hur går det med att hålla originalvisionen om ”enkelhet” och ”demokratisering” för alla användare då? Under en intervju MKSE.com gjorde med Salesforce svenska VD Baman Motivala tidigare i somras kommenterade han utmaningarna med tillväxt:





Salesforce plattformen växer ständigt och är rätt komplicerad med alla sina lager, handlar inte hela Salesforce om enkelhet?

”Det stämmer. Men det är även därför vi i år satsar ännu hårdare på vårt Core Trailblazers initiativ. De hjälper till att ständigt driva oss som bolag framåt och hålla allt enkelt”.

Vad är Core Trailblazers?

”Core Trailblazers är en gruppering inom Salesforce vars hela syfte är att internt hjälpa oss att se fokusområden och stanna ”true to the core” ibland alla förvärv och nysatsningar. Den grupperingen leds av CEO Marc Benioff själv.”

En viktig fråga för svenska Salesforce, som Baman uttrycker det:

”Salesforce finns till för att vara enkelt att förstå och använda”.

Salesforce har bara under 2016 köpt upp följande företag:

Jan 25, 2017SequenceOkänd köpesumma
Dec 14, 2016Twin PrimeOkänd köpesumma
Oct 3, 2016Krux$800M
Sep 30, 2016gravitytankOkänd köpesumma
Sep 7, 2016HeyWire, a Salesforce CompanyOkänd köpesumma
Aug 15, 2016BeyondCore$110M
Aug 1, 2016Quip$750M
Jul 21, 2016CoolanOkänd köpesumma
Jun 1, 2016Demandware$2.8B
May 9, 2016ImplisitOkänd köpesumma
Apr 4, 2016MetaMind$32.8M
Feb 19, 2016PredictionIOOkänd köpesumma

De imponerande Salesforce höghusen dyker upp här och var över världen. Det byggs på höjden i Stockholm just nu. Hur ser ni på planerna att slänga upp en Salesforce Building i Stockholm inom kort?

”Sverige står inte på tur. Det skulle vara att sätta vår logotype och vårt namn på ett existerande torn i huvudsstaden i så fall. Men det kan hända, vi kämpar på i rask takt och vi växer snabbt.”

Alla som väljer Salesforce lösningar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  ARC och NOVA bygger egna "skrapor", plats för 1500 martech-konsulter

Leave a Comment