Salems Kommun öppnar upp nytt intranät på nya plattformar

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Idag lanseras Salems Kommuns nya intranät, efter att organisationen kravställt nuvarande och framtida internkommunikationsbehov. Kommunen är en Sitevision-användare genom bl a SKL Kommentus avtalet från 2016 där Consid är en partner. Men det är en blandat licensmiljö, på externwebben är man sedan 7-8 år tillbaka användare av en Episerver CMS som Extrude först tog fram 2014 och som Consid numera även där tagit ansvararet för.

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon