Salesforce ensam ledare i Forrester Wave SaaS Marketplaces 2018

In CXM, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Forrester anser att det är dags för en Forrester Wave som täcker SaaS Marketplaces 2018. Den nya undersökningen över marketplaces tittar på alla som byggt mer B2B-fokuserade lösningar kring egna ekosystemet och lyckats bli "en typ av App Store". Ledaren i den första 2018 undersökningen blev Salesforce med egna AppExchange och runt 5000 uppladdade appar från något tusental olika partners i egna ekosystemet. Åtta bidrag fanns med i undersökningen. Forrester värderade de olika produktsvitägarna baserat på hur väl...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon