Salesforce och Academic Work genererar talanger tillsammans i nytt program

In Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Philip Hindersbo berättar om senaste utbildningssamarbetet för att stärka svenska kompetensbilden över Salesforce och deras olika produkter. Det är större bemannings- och rekryteringsföretaget Academic Work som inlett ett samarbete tillsammans med Salesforce. Under hösten 2019 väntas en ny iteration av gemensamma programmet för rekrytering och utbildning av talanger inom Salesforce lanseras. Kunder och arbetsgivare intresserade av Salesforce erbjuds stöd med att växa och hitta ny kompetens inom området. Detta är andra iterationen av just kompetens på...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon