Salesforce skeppade ut VR headsets till cheferna, “sågs” i VR för ledningsgruppsmötet

In AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter, Online Marketing, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Salesforce ville ta årets ledningsgruppsmöte och helårsplanering steget längre än bara Zoom eller Teams. Egentligen alla mjukvarubjässar, som inte heter Microsoft (115 miljoner dagliga videoanvändare oktober 2020) eller Zoom (300 miljoner dagliga videoanvändare), försöker för övrigt aktivt undvika att delge för mycket data och engagemang till de två större Enterprise-samarbetsplattformarna idag. Speciellt då man äger Slack sedan några veckor tillbaka.

För Cisco Webex (anger inte dagliga användare, men ska ändå ha totalt “300 miljoner användare totalt”) och Google Meet (egna siffror om 100 miljoner dagliga videoanvändare, men färre på Enterprise-nivå) är hopplöst efter som video- och samarbetsalternativ i svenska och europeiska företagssammanhang. Så pass efter att de sällan brukar räknas in i folkmun när de andra två nämns. Och Salesforce Slack har ännu inte riktigt fått användarna komma igång med deras egna videostöd. Även om det säkert finns långt gångna planer kring att öka detta inom det numera Salesforceägda mjukvaruföretaget.

Salesforce ska därför ha budat ut VR headset till alla på ledningspositioner i Europa inför

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!
This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.