Scania inför mer agil och digitalt anpassad organsation med ny leverantör

In Adobe AEM, Martech, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Kapero Management och CX-konsulterna på Kapero har presenterat flera nyheter om inkomna kunder och lanserade case från pandemin. En av dessa är industrijätten Scania som har fått in en ny mer agil och digital organisation till 2022.

” – Tillsammans med Kapero skapade vi en ny modell där vi kunde slå samman och konsolidera kommunikationsprojekt över kanaler. Utifrån en gemensam strategi och planering skapades en organisation som omfattar processerna för kommunikation respektive marknadsföring.”

Säger Mikael Person, Senior Advisor, Communications, Scania.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Schwarzkopf personaliserar baserat på hårfärg och stil med hjälp av nya Adobe genAI

Adobe AEM CMS/CX-användaren har fått upp sin nya globala marketing- & communication organisation tillsammans med Kapero. Uppdraget ska innefattat allt från organisationsöversikt, förändring av olika martechrelaterade processer samt generell planering av alla fysiska och digitala kanaler och suppliers. Allt i samband med att Scania såg över egna B2B affären efter flera förvärv.