Scania rullar ut enorm global webb, Adobe AEM ny plattform

In Adobe AEM, CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

När Scania rullar ut sin första nya lastbilsserie på två decennier jobbar de digitalt med SapientNitro. Och det är några rejäla nya digitala satsningar som sjösatts. MKSE.com har tidigare påpekat att Scania haft 14 (!) år gamla webbmallar uppe, men inte längre. Nysatsningen marknadsförs av en kampanjsatsning i sociala medier-kopplade lanseringen Nextgenscania.com. En mediasajt kopplad mot Instagram, Youtube (med en egen show med Hayley McQueen som programledare), Twitter och Facebook. De första tre redovisas i ett löp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment