Screen Interaction vinner Wasa Kredit och Arbetsförmedlingen, öppnar nytt

In Android, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Kistaföretaget Screen Interaction grundades för 8 år sedan av fyra som kände varandra från studenttiden. Nu ska omsättningen ligga på 80 miljoner kronor och företaget har drygt 70 anställda (officiella bolagssiffrorna är fortfarande 48). Ett tredje kontor i Umeå öppnas när två av bolagets mest meriterade anställda flyttar hem, samtidigt som grundaren Reza Assareh flyttar till Dubai-kontoret för att pröva lyckan. Arbetsförmedlingen och Wasa Kredit ska ha valt byrån, som under sommarmånaderna därför har anställt tretton...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.