Sennheiser handlar upp SaaS DAM från Digizuite, kopplar in mot Optimizely

In DAM, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Noterade Digizuite har tecknat ett avtal med Optimizely CMS-användaren Sennheiser som kommer att använda mjukvarubolagets Digital Asset Management-tjänst (DAM) i SaaS-utförande för att få bättre kontroll över en större flora egen content. Som ständigt växer.

” – Vi vill utnyttja fördelarna med en modern och uppdaterad teknikstack så att vi inte bara kan förbättra kundupplevelsen online, utan också ge våra dotterbolag och partners rätt innehåll till hands .. En av huvudskälen till att välja Digizuite DAM-plattformen var dess sömlösa och inbyggda integration med vår CMS-plattform Optimizely.”

Säger Bastian Weiss, Digital Manager på Sennheiser sa.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sunne kommun släpper ny, ljudförsedd Optimizely CMS med självservice

Digizuites SaaS-lösning är specifikt fokuserad på DAM och att få kunderna att effektiviseraDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  JABO väljer Optimizely och CGI i nytt DX och e-handelsprojekt


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon