Sennheiser handlar upp SaaS DAM från Digizuite, kopplar in mot Optimizely

In DAM, Nyheter, Optimizely/Episerver, Optimizely/Episerver Commerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Noterade Digizuite har tecknat ett avtal med Optimizely CMS-användaren Sennheiser som kommer att använda mjukvarubolagets Digital Asset Management-tjänst (DAM) i SaaS-utförande för att få bättre kontroll över en större flora egen content. Som ständigt växer.

” – Vi vill utnyttja fördelarna med en modern och uppdaterad teknikstack så att vi inte bara kan förbättra kundupplevelsen online, utan också ge våra dotterbolag och partners rätt innehåll till hands .. En av huvudskälen till att välja Digizuite DAM-plattformen var dess sömlösa och inbyggda integration med vår CMS-plattform Optimizely.”

Säger Bastian Weiss, Digital Manager på Sennheiser sa.

Vi har mer på samma ämne:  LKAB gör järnsvamp, blir grönare - handlar upp "mer hållbar" digitalpartner efter omfattande process

Digizuites SaaS-lösning är specifikt fokuserad på DAM och att få kunderna att effektivisera [ppp_patron_only level=”1″ silent=”no”]sitt arbete med eget content. Andra kunder till det Sverigesatsande DAM-gänget är Jula, MAC, Volvo Trucks, GE, Exxon Mobile, Dura-line, Watts, Munters, Hummel, Muuto och BoConcept.

Sennheiser tillverkar hörlurar, högtalare, mikrofoner och trådlösa överföringssystem och är verksamt i mer än 50 länder.[/ppp_patron_only]