Sitecore förvärvar bolag, vill bli starka på e-handel med PIM och DAM. Bolaget till salu igen?

In DAM, Nyheter, PIM, Sitecore Commerce, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Att EQT-ägda Sitecore‬⁩ presenterar företagsförvärv hör inte till vanligheterna. Men idag gör CX/CMS/Commerce produktbolaget "en Salesforce" och adderar en ny typ av kompetens till egna företaget. Däremot är det inte direkt en renodling av produktbolagets verksamhet som införlivas. Istället köps MRM (marketing resource management ) specialicerade RealStyleLabs‬⁩ i Belgien upp i sin helhet. Bolaget har runt 100 anställda. CEO Mark Frost kallar förvärvet för en satsning på att bli bäst på "end-to-end digital marketing solutions". RealStyleLabs‬⁩ har under...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon