microsoft, sitecore, skf, stena Nyheter, Sitecore XP

Sitecore satsar på Sverige

In Nyheter, Sitecore XP by edenstrom6 Comments

Positiva nyheter efter Incordias konkurs tidigare i veckan. Det danska Microsoft CMS:et Sitecore etablerar sig i Sverige under ledning av Magnus Winterman (tidigare Tonsberg Magnesium Group AS). CMS-företaget har sedan tidigare fått implementatera CMS hos Stena Line, SKF Automotive, Kristdemokraterna och Perstorp. Inga kioskvältarreferenser, va? Anledningen att satsa på Sverige nu sägs vara för att "stödja den kraftigt växande efterfrågan av företagets produkter på svenska marknaden". Under fjärde kvartalet får vi väl se vilka projekt det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  2. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  3. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  4. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

  5. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

  6. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.