Sitecore satsar på Sverige

In Nyheter, Sitecore XP by edenstrom6 Comments

Positiva nyheter efter Incordias konkurs tidigare i veckan. Det danska Microsoft CMS:et Sitecore etablerar sig i Sverige under ledning av Magnus Winterman (tidigare Tonsberg Magnesium Group AS). CMS-företaget har sedan tidigare fått implementatera CMS hos Stena Line, SKF Automotive, Kristdemokraterna och Perstorp. Inga kioskvältarreferenser, va?

Anledningen att satsa på Sverige nu sägs vara för att ”stödja den kraftigt växande efterfrågan av företagets produkter på svenska marknaden”. Under fjärde kvartalet får vi väl se vilka projekt det rör sig om. I världen finns 5 000 Sitecoreinstallationer.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Så använder Mölnlycke sitt healthcare-molnstöd från Salesforce, Optimizely, Riva och Microsoft

Sitecore säger sig ha 15 partners i Sverige. Guide ska en av de mer aktiva. Kunder återfinns inom branschområden som:

Associations
Consumer Goods
eCommerce
Education
Entertainment
Financial
Government
Healthcare
Manufacturing
Non-profit
Service
Technology
Travel

Kommentarer

  1. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  2. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  3. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  4. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

  5. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

  6. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

Leave a Comment