Sitecore satsar på Sverige

In Nyheter, Sitecore XP by edenstrom6 Comments

Positiva nyheter efter Incordias konkurs tidigare i veckan. Det danska Microsoft CMS:et Sitecore etablerar sig i Sverige under ledning av Magnus Winterman (tidigare Tonsberg Magnesium Group AS). CMS-företaget har sedan tidigare fått implementatera CMS hos Stena Line, SKF Automotive, Kristdemokraterna och Perstorp. Inga kioskvältarreferenser, va? Anledningen att satsa på Sverige nu sägs vara för att "stödja den kraftigt växande efterfrågan av företagets produkter på svenska marknaden". Under fjärde kvartalet får vi väl se vilka projekt det...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  2. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  3. Det här är spännande. Att Sitecore öppnar kontor, om än bara av delegationstyp, i Kista är en typlig avsiktsförklaring. EPiServer är också en bra produkt, men det är bra att vi får större konkurrens i Sverige på .NET-CMS-marknaden.

  4. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

  5. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

  6. Papperstidningen Svenska Dagbladet har idag en reklambilaga om e-handel i vilken Sitecore har köpt sig en helsida. Man satsar på Sverige!

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.