SJ släpper loss tåg-bot, berättar vad som serveras i bistron

In Adobe AEM, AI, Machine Learning, Botar, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Bontuch står bakom SJ's nya AI-tjänst. Den består av en ny typ av intelligent bot det går att chatta med över en egen app. Men den bygger främst på logiska konversationer, inte t ex Facebook API.AI Agent. Därför klarar den inte att boka in dig på samma tåg som kompisen. Främst enklare frågor såsom vad som är dagens bistro-lunch eller vad wifi:n kostar till Göteborg finns inlärt.Appen SJ Labs finns för både iPhone och Android. Den innehåller sedan tidigare...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.