SJ tog Alenios råd om EPiServer CMS 5

In Cloud / Förvaltning, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström8 Comments

SJ med välbesökta SJ.se och ett intranät väntas inom kort bli en ny stor EPiServer CMS 5 referens. Uppdraget, som upphandlades tidigt 2008, är i slutfas uppstart av implemention. Rådgivarna Alenio ska ha varit med och tagit fram underlag vid CMS-plattformsvalet. En stor webbleverantör till SJ är EPiServerpartnern Logica som i januari 2009 såg till att 15 andra leverantörer åkte ut. För inte länge sedan fick även EPiServer Danmarks svar på SJ, DSB, som kund. Samtidigt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Hoppas de passar på att bygga om hela bokningssystemet från grunden. Man skulle kunna boka en biljett med hälften så många steg.

  2. Hoppas de passar på att bygga om hela bokningssystemet från grunden. Man skulle kunna boka en biljett med hälften så många steg.

  3. Valet på SJ handlar om SJs intranät. SJ.se, internet ombord, biljettautomaterna etc är även fortsättningsvis Polopoly.

  4. Valet på SJ handlar om SJs intranät. SJ.se, internet ombord, biljettautomaterna etc är även fortsättningsvis Polopoly.

  5. Vi kommenterar i allmänhet inte pågående projekt, utan att våra kunder är med, men här har det blivit lite fel.
    Projektet är inte i slutfasen, utan i inledningen. Det är även, som Magnus beskriver, inte den publika webbplatsen SJ.se som är i fokus för upphandlingen utan intranätet.

  6. Vi kommenterar i allmänhet inte pågående projekt, utan att våra kunder är med, men här har det blivit lite fel.
    Projektet är inte i slutfasen, utan i inledningen. Det är även, som Magnus beskriver, inte den publika webbplatsen SJ.se som är i fokus för upphandlingen utan intranätet.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.