Socialdemokraterna öppnar upp för Facebook, Twitter och Google via RPX

In Facebook Open Graph, Featured, Google Voice etc, Nyheter, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cedrik Leijon på Avantime berättar att Socialdemokraterna gått in i ”fas 3” med sin sajt. Nya Socialdemokraterna.seEPiServer CMS 5 har fått inloggningsstöd för Facebook Connect men väljer via samlingstjänsten Janrain RPX även att aktivera stöd för Google Friend Connect och Twitter OAuth inloggning på sossarnas community. Trevligt designad, informativ och kul med RPX.

Det är Facebook Connecten som marknadsförs utåt, tydligen bedömer Socialdemokraterna att det är den svenskarna vet vad det är

Sajten har i update:n även försetts med en ny kampanjlightbox, som liksom blad ”bläddrar” mellan olika kampanjer vid mouse-over. På startsidan har även navigeringsknappar och några fler saker förtydligats.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Sex år senare integreras Acne fullt in i "New Deloitte Digital"

Utöver webbens förändringar körs idag även online-kampanjen ”Ett rikare liv” igång. Mycket digital marknadsföring på Facebook och Adwords. men även på Stureplans stortavla. Avantime i samarbete med Acne gör kampanjen – digitala kommunikation utförs av Avantime med kommunikationsstrategi av Acne.

Leave a Comment