Socialdemokraterna öppnar upp för Facebook, Twitter och Google via RPX

In Facebook Open Graph, Featured, Google Voice etc, Nyheter, Social Login / OpenID by Martin EdenströmLämna en kommentar

Cedrik Leijon på Avantime berättar att Socialdemokraterna gått in i “fas 3” med sin sajt. Nya Socialdemokraterna.seEPiServer CMS 5 har fått inloggningsstöd för Facebook Connect men väljer via samlingstjänsten Janrain RPX även att aktivera stöd för Google Friend Connect och Twitter OAuth inloggning på sossarnas community. Trevligt designad, informativ och kul med RPX.

Det är Facebook Connecten som marknadsförs utåt, tydligen bedömer Socialdemokraterna att det är den svenskarna vet vad det är

Sajten har i update:n även försetts med en ny kampanjlightbox, som liksom blad “bläddrar” mellan olika kampanjer vid mouse-over. På startsidan har även navigeringsknappar och några fler saker förtydligats.

Fler artiklar om ämnet:  Electrolux intranät eGate går live på Office 365

Utöver webbens förändringar körs idag även online-kampanjen “Ett rikare liv” igång. Mycket digital marknadsföring på Facebook och Adwords. men även på Stureplans stortavla. Avantime i samarbete med Acne gör kampanjen – digitala kommunikation utförs av Avantime med kommunikationsstrategi av Acne.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.