Socialdemokraterna öppnar upp för Facebook, Twitter och Google via RPX

In Facebook Open Graph, Featured, Google Voice etc, Nyheter, Social Login / OpenID by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Cedrik Leijon på Avantime berättar att Socialdemokraterna gått in i "fas 3" med sin sajt. Nya Socialdemokraterna.se på EPiServer CMS 5 har fått inloggningsstöd för Facebook Connect men väljer via samlingstjänsten Janrain RPX även att aktivera stöd för Google Friend Connect och Twitter OAuth inloggning på sossarnas community. Trevligt designad, informativ och kul med RPX. Det är Facebook Connecten som marknadsförs utåt, tydligen bedömer Socialdemokraterna att det är den svenskarna... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment