Söderberg & Partners handlar upp ny digitalpartner för webb, Performance Marketing och Marketing Automation

In Content Marketing, CXM, Marketing Automation, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Söderberg & Partners som tidigare jobbat med Apegroup och Making Waves har valt ut Nordic Morning som ny full-service digital marketing partner för norden. De ska sköta gruppens Performance Marketing, Content production, Web Development och Marketing Automation hädanefter. Den nya byrån handlades upp över videosamtal i Zoom för att komma till ett avslut. Men upphandlingsdiskussionerna startade redan innan sommaren 2019. “ - Vi inledde en omfattande upphandlingsprocess under andra kvartalet 2019 med målet att knyta upp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon