Söderberg & Partners visar vad de står för på Episerver av Apegroup

In Intranät, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Apegroup berättar om den nya releasen för kunden Söderberg & Partners som blev klar under torsdagen. Det är designarbetet samt hela den nya fronten på Soderbergpartners.se som nu står klar efter en upphandling förra året.

Söderberg & Partners målsättning med sin nya webbplats var och skapa en modern webbplats som visar vad de står för. En viktig faktor var att lösningen var användarvänlig för deras redaktörer.

Kul grepp är att Söderberg valt använda User snap för kunddialog, så kunderna själva kan rita på en skärmdump och beskriva sitt problem. Just att rita sig fram känns inte helt logiskt för en pensionsförmedlare, men det är kul att funktionen aktiverats.

Det finns även marketing automation (Apsis) via ett stort formulär i nederkant.

Den nya webbplatsen har även fått https-stöd, samt GTM, Hotjar, CrazyEgg och Facebook analys. Louise Hagsten, Marknadschef på Söderberg & Partners, har tidigare handlat upp dessa lösningar. Nansen/Making Waves ska stått för tekniken, berättar S&P för MKSE.com.

Den svenska pensionsrådgivaren och finansbolaget jobbar även med andra leverantörer för sina Episerver-installationer, däribland finns teknikpartnern HiQ (som är officiell leverantör enligt Episerver.com) samt Nansen/Making Waves som även står bakom det nya intranätet.

Alla som väljer Salesforce lösningar i Sverige

Håll koll på det senaste. Här listas alla nyheter.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  AJ startar upp B2B-inriktat, CRM och Marketing Automation arbete, nya partners

Leave a Comment