Svensk Ridsport galopperar med WooCommerce och Microsoft Dynamics NAV 2018

In Microsoft Dynamics 365, Nyheter, Omnikanal, WooCommerce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Svensk Ridsport har köpt in en Microsoft Dynamics NAV 2018 från BrightCom för att förbättra sin omnikanalupplevelse.  Svensk Ridsport säljer produkter för ryttare under varumärken som Animo, Kingsland, Cavallo och Mountain Horse via egen WordPress WooCommerce e-handel. Företaget har även en butik i Kungsbacka samt säljer under sin närvaro på Gothenburg Horse Show och Falsterbo Horse Show. Microsoft Dynamics NAV 2018 ska framöver vara motor med "multipla lager" där status syns tydligt på inkommande ut- och inleveranser som...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon