Svenska Adobe AEM projekt försenas flera år, SJ fortfarande inte klara

In Adobe AEM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comments

Adobe har stora problem med att få ut något officiellt tillsammans med de svenska kunder som valt plattformen. Nuvarande kunder har troligtvis betalt både två och tre årslicenser (som ligger i mångmiljonklassen) men har fortfarande inte kunnat presentera några större lanseringar på plattformen.

Leverantörskapacitet och svensk ovana att jobba med offshore web-resurser tros ligga bakom. Några exempel:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Apputvecklarna på Bontouch ser över affärsmodellen, vinstmarginal på 23 procent

Vid samtal med MKSE.com har Adobe-representanter bekräftat att deras första fokus är egen försäljning och egen tech pre-sale. Det är så bolaget jobbar. Partnernätverk, partneraktiviteter och lokal kompetensutveckling kommer en bit efter den egna produktinförsäljningen.

Nu kommer det senaste om det förstnämnda svenska AEM-jätteprojektet, SJ.se. En större Kundo-portal har satts upp där resenärers önskemål om kommande SJ.se ska drivas in. Dessa önskemål ska sedan tolkas, prioriteras, kravställas, implementeras och testas. Det verkar med andra ord som projekt har en bra bit kvar att gå.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Nordic Web Team får nya ägare

Kommentarer

Leave a Comment