Svenska Bostäder genomförde content reduction på 95,3% i nytt intranät

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Under Smarta Intranät konferensen i Stockholm tidigare i veckan gav Evry Findwises Maria Sunnefors fler detaljer från det kommande arbetet med Svenska Bostäders nya intranät. Speciellt intressant i Episerver-användaren Svenska Bostäders projekt var nivån av "content reduction". Arbetet med att rensa upp bland gammalt innehåll och data för ökad läsförståelse, prestanda och datahantering. Svenska Bostäder ska ha städat upp och eliminerat hela 20 000 gamla och utdaterade sidor inför att det nya intranätet skulle lanseras. Kvar lämnades...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon