Svenska byrån vinner nytt internationellt Amazon-uppdrag för kosmetikföretaget

In Amazon, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Visst anställs det en och annan e-handelschef som ska titta på svenska och internationella marknadsplatser, och det är även en del av arbetsbeskrivningen för de inhyrda e-handelschef- och stödroller som företag tar in. Men antalet rena affärer som de helfokuserade konsulterna inom Amazon-rådgivning och konsultation gör är färre. , det berättade även representanter från de svenska Amazon-byråerna för MKSE..com under 2020. Det var mest utbildningar och föreläsningar för företag på agendan Q4 2020.

Därför är det kul att The Early Birds får berätta om ett mer “helhetsåtagande” inom Amazon för deras nya ögonfransserumstillverkande kund Xlash Cosmetics. De ska stå bakom strategi och listnings- samt produktkonfig när varumärket satsar på internationell expansion som även omfattar Amazon Marketplace.

Är ni intresserade om mer vad det innebär att ta in en Amazon-byrå och partner har vi listat stora delar av de svenska och brittiska konsulternas produkt- och tjänsteportföljer här. De innefattar för 2021/2022

Hit men inte längre. Du måste vara medlem för att ta del av hela artikeln. Det är gratis initialt och börjar därefter på den överkomliga summan av 19:- SEK i månaden. Pengen går till drift och licens för att driva MKSE.com. Du kan betala en-klicks via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för din förståelse och ditt stöd!

 

This content is available exclusively to members of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at €0 or more.