Svenska Yle landar på Drupal 2012

In Drupal, Nyheter, Streaming by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Finlands public service bolag Yle portar några av sina sajter till Drupal. Svenska Yle är en av dessa och vid en öppet släppt sprint demo går det, på vackert klingande finlandssvenska, att ta del av vad som gjorts i Drupalprojektet. Det finskopererade projektet (som går under namnet "S.Y.N.D.") ska stå klart första kvartalet 2012. I äkta open source och Drupal-anda lovar faktiskt Yle att även släppa en del "findings" och hela moduler från projektet. Som går...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment