Svenskar bakom Merck Groups prisvinnande intranätprodukt

In Intranät, Microsoft .NET, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Avantime har i veckan gjort sig ett namn i Berlin där intranät och digital workplace konferensen WeConnect ägt rum. Det svenska konsultbolaget titulerades för “Best Collaboration Enterprise Infrastructure” tillsammans med storkunden Merck och SaaS-satsningen Inphiz. "- Vi är så stolta att få vara en del av Merck Group EVA-team, igår vann vi WeConnect Best Collaboration Enterprise Infrastructure och jag är så glad att se hur vi fick dela upplevelsen och hur vi kan lyfta varandra. Varje dag...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon