Svenskbetong.se kastar ut EPiServer för Joomla!

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Pär på Infobyte tipsar om att deras "CMS-spindel" hittat ett CMS-plattformsbyte hos Svenskbetong.se. De går från EPiServer CMS till open source Joomla! 1.5. Betongbranschen verkar överge sina tidigare kommersiella system. Även Fabriksbetong.se ska ha bytt från Getupdateds kommersiella SEOCMS till en re-direct till samma Joomla! 1.5 . Det hela har med en konsolidering inom Svensk Betongindustri att göra.  Organisationerna har råddat om bland sina medlemsorganisationer och slagit samman de två branschorganisationerna till en organisation för tungt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Gott med mer Joomlasajter. :) Men vad menar du med standardtema egentligen? En mall är väl snarast att betrakta som ett ramverk. Tycker du att ett mer utpräglade mallsystem/ramverk till olika CMS som exempelvis Prothemers Morph (http://www.prothemer.com/morph/ ) eller YOOthemes Warp5 (http://warp.yootheme.com/ ) är att betrakta som standardteman?

    Till sist så kan jag tillägga att betongmallen tycks vara utvecklad av Nethouse.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.