EPiServer 7.5, joomla, Svenskbetong.se Joomla, Nyheter

Svenskbetong.se kastar ut EPiServer för Joomla!

In Joomla, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström3 Comments

Pär på Infobyte tipsar om att deras "CMS-spindel" hittat ett CMS-plattformsbyte hos Svenskbetong.se. De går från EPiServer CMS till open source Joomla! 1.5. Betongbranschen verkar överge sina tidigare kommersiella system. Även Fabriksbetong.se ska ha bytt från Getupdateds kommersiella SEOCMS till en re-direct till samma Joomla! 1.5 . Det hela har med en konsolidering inom Svensk Betongindustri att göra.  Organisationerna har råddat om bland sina medlemsorganisationer och slagit samman de två branschorganisationerna till en organisation för tungt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Gott med mer Joomlasajter. :) Men vad menar du med standardtema egentligen? En mall är väl snarast att betrakta som ett ramverk. Tycker du att ett mer utpräglade mallsystem/ramverk till olika CMS som exempelvis Prothemers Morph (http://www.prothemer.com/morph/ ) eller YOOthemes Warp5 (http://warp.yootheme.com/ ) är att betrakta som standardteman?

    Till sist så kan jag tillägga att betongmallen tycks vara utvecklad av Nethouse.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.